Fantastisch: als gemeente zijn wij genomineerd voor de felbegeerde Aan de slag Trofee 2019! De verkiezing kroont op 18 november het meest innovatieve Omgevingswet-project tot winnaar. Stem ook op ons én… vertel het voort!

Stemmen>>

We ontvangen deze nominatie voor ons ‘Ontwerpend Onderzoek’: het proces waarin we onze omgevingsvisie en omgevingsplan opstellen. Dit doen we in continue samenspraak met inwoners, ondernemers en (maatschappelijke) organisaties.

Over de verkiezing

  • De Aan de slag Trofee is een initiatief van ‘Aan de slag met de Omgevingswet’: een samenwerkingsverband van gemeenten (VNG), provincies (IPO), waterschappen (UvW) en het Rijk.
  • Uit 28 inzendingen selecteerde een jury 5 projecten met de meest innovatieve aanpak in de uitrol van de Omgevingswet.
  • De uitreiking van de trofee is op 18 november, tijdens het Praktijkfestival in Amersfoort. De winnaar wordt een jaar lang in het zonnetje gezet.

Vertel het voort!
Natuurlijk slepen we deze bijzondere prijs dolgraag in de wacht. Het is nú aan jou. Daarom: stem ook op ons én vertel het voort: aan familie, vrienden, buren en andere bekenden. Dan staan we op 18 november hopelijk op het hoogste podium!

Stemmen>>

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties