Vorige week zouden inwoners van het dorp Wehl een brief ontvangen met daarin een link naar een online enquête.

De enquête gaat specifiek over het dorp Wehl en het buitengebied ten westen, zuidwesten en zuiden van het dorp en het A18 Bedrijvenpark. Een gedeelte van deze brieven is door vertraging bij ons postbedrijf pas op woensdag 15 april op de mat gevallen. Daardoor is de termijn waarbinnen de enquête kan worden ingevuld verlengd tot en met maandag 20 april.

Nieuw Wehl en omgeving (ten noorden van de Broekhuizerstraat/N813) en de Wehlse Broeklanden (ten oosten van Weemstraat/N815) vallen in andere deelgebieden. Naar deze adressen is deze brief niet verzonden.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ria Stevens

Jaren geleden is er ook een onderzoek geweest naar wat mensen in hun leefomgeving cq straat gewijzigd wilden hebben. Daar kwam uit dat veel bewoners overlast hadden van de bomen in hun straat. Hiermee is niets gedaan want bomen worden niet gekapt alleen als ze de gemeente zelf in de weg staan bv de prachtige rij bomen aan de Martinuslaan. Dus hebben wij nog steeds overlast van de bomen in onze straat. De bomen zijn 45 jaar oud en zijn te groot geworden, vallen met harde wind veel takken uit en we hebben veel rotzooi op straat en de stoep… Lees verder »

Ria Stevens

Jaren geleden is er ook een onderzoek geweest naar wat mensen in hun leefomgeving cq straat gewijzigd wilden hebben, daaruit bleek dat veel bewoners overlast hadden van de bomen in hun straat. Daarmee is toen niets gedaan want bomen worden niet gekapt alleen als ze de gemeente zelf in in de weg staan bv de prachtige rij bomen aan de Martinuslaan. De bomen in onze straat zijn 45 jaar oud en geven veel overlast zoals takken díe uit de boom waaien met harde wind en veel rotzooi op straat, de stoep is gevaarlijk ongelijk door de boomwortels. Ons voorstel was… Lees verder »

Ria Stevens Prins Clausstraat 2 Wehl

Ons welzijn wordt overschaduwd door de te oude en te grote bomen in onze straat (Prins Clausstraat), de stoep is gevaarlijk doordat die ongelijk is en dat terwijl er bejaardenwoningen aan onze straat grenzen, Met harde wind waaien dikke takken uit de bomen en ze geven veel rotzooi op straat waardoor het glad wordt. Het wordt tijd voor nieuwe gezonde bomen!