Tijdens de beeldvormende raadsvergadering van 9 december heeft de gemeenteraad besloten de omgevingsagenda verder te bespreken tijdens de beeldvormende raadsvergadering van 13 januari 2022. Na afloop van de beeldvormende raadsvergadering van 13 januari, kunnen wij je informeren over hoe en wanneer je de omgevingsagenda kunt bekijken.

In gesprek blijven over de omgevingsagenda
Samen met jou willen wij vanuit de omgevingsagenda werken aan de omgevingsvisie. Een belangrijke stap is het bespreken van de omgevingsagenda met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners die daar interesse in hebben. Wij laten je zo snel mogelijk weten waar en wanneer je met ons hierover in gesprek kunt gaan.

Uitdagingen in omgevingsagenda kunnen niet allemaal in één keer worden uitgevoerd
In de omgevingsagenda staan verschillende uitdagingen, ook wel opgaven genoemd. De gemeenteraad neemt een besluit over de volgorde waarin de opgaven worden uitgevoerd. Het kan namelijk niet allemaal tegelijk. Uiteraard betrekken wij je bij de uitvoering van de omgevingsagenda om zo tot een omgevingsvisie te komen. We beginnen natuurlijk niet bij nul, maar maken gebruik van de door inwoners gemaakte deelvisies uit de elf tijdelijke deelgebieden.

Wij houden je op de hoogte
Via deze site houden wij je op de hoogte van de vervolgstappen en over het moment waarop je met ons in gesprek kunt over de omgevingsagenda.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties