Hoe ziet Nieuw-Wehl met het buitengebied er in de toekomst volgens jou uit?

Wat voor dorp willen we zijn? In het kader van de nieuwe Omgevingswet willen we samen met jou onderzoeken hoe Nieuw-Wehl ook in de toekomst een fijn dorp kan zijn om te wonen en te verblijven.

Via de website www.nieuw-wehl.onzegebiedsvisie.nl kun je meedenken over de toekomst van Nieuw-Wehl en het bijbehorende buitengebied. Ook in tijden van corona willen we jouw stem horen. Tot en met 25 mei heb je de tijd om te reageren. Ga dit vooral doen, want we hebben veel meningen en ideeën nodig om een zo breed mogelijk gedragen visie voor Nieuw-Wehl te maken. We noemen deze visie ook wel ‘deelvisie’.

Wat is een deelvisie?
Als gemeente krijgen we straks één omgevingsvisie. Daarin staat hoe we willen dat onze toekomstige leefomgeving eruitziet. Om tot deze visie te komen, onderzoeken we in 11 deelgebieden welke kansen daar zijn. Samen met inwoners en ondernemers. Voor elk deelgebied hebben we de ideeën verenigd in een deelvisie. Zo ook voor het deelgebied ‘binnenstad’.

De 11 deelvisies vormen uiteindelijk de bouwstenen voor de gemeentebrede omgevingsvisie. De deelvisies presenteren dus niet de definitieve plannen voor jouw woon- of werkomgeving, maar vormen wel een belangrijk vertrekpunt.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties