De jeugd heeft de toekomst! Ben jij 18 jaar of jonger en woon je in De Huet of Dichteren? Dan nodigen we jou uit om een creatieve visuele inzending op te sturen die jouw idee(ën) over de toekomst van jouw wijk laat zien.

Hoe ziet jouw wijk eruit in 2040? Op welke plekken in jouw wijk moet er iets veranderen? Hoe woon, werk en speel je in De Huet of Dichteren in 2040? Hoe verplaatsen we ons dan? Wat is er te merken van het veranderende klimaat en de overgang naar duurzame energie?

De beste inzendingen (in leeftijdscategorieën 0-8 jaar, 8-12 jaar en 13-18 jaar) worden uitgenodigd om hun inzending te presenteren op zaterdag 7 september, vanaf 16.00 uur. Voor de winnende inzendingen zijn er mooie prijzen, die worden uitreikt door wijkwethouder Maureen Sluiter! Bovendien wordt jouw idee gebruikt als bouwsteen voor de toekomstvisie over jouw eigen wijk.

Voorwaarden voor deelname:

  • De inzending is visueel, dus bijvoorbeeld een tekening, foto(collage), schilderij of een filmpje (max. 1 minuut). Je mag wel tekst gebruiken, maar alleen ter ondersteuning van beeld
  • Mail je inzending naar visiedichterendehuet@gmail.com o.v.v. ‘Prijsvraag’
  • Geef aan over welke wijk (De Huet of Dichteren) de inzending gaat
  • Uiterste inzenddatum: woensdag 4 september 2019
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties