De afgelopen maanden dachten inwoners, ondernemers en bezoekers van De Huet en Dichteren na over de vraag: hoe wil ik dat onze wijk er in de toekomst uit komt te zien? Alle ideeën zijn verenigd in een document, de deelvisie, die je nu kunt inzien.

Bekijk de deelvisie>>

De ideeën in het document gebruiken we om tot één overkoepelende omgevingsvisie voor Doetinchem te komen. Dit document presenteert dus geen definitieve plannen voor De Huet en Dichteren. Het kan zijn dat je plannen in het document ziet, die uiteindelijk geen plek krijgen in de omgevingsvisie. Andersom is ook mogelijk.

In totaal komen er 11 deelvisies, van 11 deelgebieden. Alle ideeën verenigen we zoveel mogelijk in de omgevingsvisie. Hierbij zullen we ook keuzes moeten maken.

Heb je nog andere ideeën?
We horen ze graag! Alleen: dit document passen we voor nu niet meer aan. Als gemeente vinden we het belangrijk dat de inwoners die de afgelopen maanden hebben bijgedragen, zich blijven herkennen in de deelvisie.

Natuurlijk is jouw mening erg waardevol voor de uiteindelijke omgevingsvisie van Doetinchem. Zie jij nog andere kansen? Laat het ons weten via omgevingswet@doetinchem.nl.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties