Als inwoner van De Huet of Dichteren ken jij de wijk als geen ander. Wij horen daarom graag jouw ideeën, wensen en dromen voor de toekomst van De Huet en Dichteren.

Samen met bewoners, ondernemers en maatschappelijke partners gaat de gemeente aan de slag met een visie op de toekomst van de leefomgeving in Doetinchem: de omgevingsvisie. Het komende anderhalf jaar wordt voor alle delen van Doetinchem informatie voor deze visie verzameld. Tot het einde van het jaar werkt de gemeente aan het ophalen van de input vanuit de wijken Dichteren en De Huet.

Deel je ideeën!
Je kunt jouw ideeën op verschillende manieren met ons delen en bespreken:

  • Online enquête: vul de enquête over jouw wijk in. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.
  • Live: op zaterdag 7 september
    • Van 10.00 tot 12.00 uur ben je van harte welkom in sporthal De Bongerd in De Huet om tijdens een creatieve sessie met andere wijkbewoners een beeld te schetsen (moodboard) van hoe jij de toekomst van jouw wijk ziet. Iedereen kan meedoen, speciale vaardigheden zijn niet nodig. Voor koffie, thee en koek wordt gezorgd. Even meedoen en dan weer weggaan is ook prima.
    • Van 12.30 – 15.30 uur fietsen de projectmedewerkers op speciale fietsen door De Huet en Dichteren. We stoppen op verschillende plekken in de wijk om samen het gesprek te voeren. Wees ook welkom om een stukje mee te trappen, want er passen 12 mensen op iedere fiets!
  • Mailen: wil je jouw ideeën over de toekomst van De Huet of Dichteren direct doorsturen? Stuur dan een e-mail naar visiedichterendehuet@gmail.com. Zet er a.u.b. duidelijk bij over welke wijk het gaat en eventueel welke plek in de wijk, met je naam en contactgegevens. Ook als je simpelweg op de hoogte wilt blijven van de voortgang van dit traject, geef je dat aan via een mailtje aan dit e-mailadres.

Themabijeenkomsten
In het najaar worden verdiepende themabijeenkomsten georganiseerd over de onderwerpen die als belangrijk worden ervaren door de bewoners en andere betrokkenen. Als je hiervoor een uitnodiging wilt ontvangen, stuur dan a.u.b. een korte mail met je naam en contactgegevens naar visiedichterendehuet@gmail.com.

Wat gebeurt er met uw bijdrage?
Alle input vanuit de wijken wordt gebruikt om te inventariseren wat de belangrijkste thema’s, kansen en problemen zijn voor de toekomst van De Huet en Dichteren. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om een gemeentebrede omgevingsvisie te maken. Deze wordt naar verwachting in 2021 voor de hele gemeente vastgesteld door de gemeenteraad.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties